VICTORIE "LA PAS". USM a învins în trei seturi echipa Şcolii Sportive Nr. 12

Victorie clară a echipei Universităţii de Stat din Moldova, în campionatul naţional la volei masculin. Formaţia condusă de pe margine de Alexandru Dudicov a dispus de echipa Şcolii Sportive Nr.12 din Vadul lui Vodă în 3 seturi.

USM a dominat autoritar în primul set şi a câştigat cu 25-12. Voleibaliştii grupării de la Vadul lui Vodă au început mai bine setul secund, însă nu au reușit să conducă prea mult timp pe tabela de marcaj. USM s-a impus mai greu, cu 26-24, dar scorul a devenit 2-0. În setul al treilea, echipa gazdă şi-a confirmat statutul de favorită şi a câștigat cu 25-21, obţinând toate cele 3 puncte din acest meci.

Echipa Universității de Stat continuă cursa de urmărire a celor două echipe din fruntea clasamentului, echipele Dinamo-MAI şi Tighina.

"Nu aş spune că suntem mai slabi ca Dinamo-MAI sau Bender." MUSCA "Cred că va fi o luptă crâncenă între noi", a spus Ion Moisei, voleibalist USM.

"Ei au mai multă experienţă, mai mulţi ani de joc. Noi suntem debutanţi în acest campionat", a spus Ion Arsenii, voleibalist ŞS Nr.12 Vadul lui Vodă.

După această victorie, USM are 9 puncte acumulate şi se clasează pe locul 3 în clasamentul primului eşalon valoric al campionatelor naționale de volei masculin. Liderii Dinamo-MAI şi Tighina au câte 12 puncte la activ, dar sâmbătă se vor confrunta în meci direct în cadrul etapei a 5-a a competiţiei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu