VictoriaBank: Celebrăm împreună aniversarea capitalei, deja al treilea an

Legendarul Thomas Anders din formaţia Modern Talking, romanticul Horia Brenciu împreună cu orchestra sa, talentații artişti de la Brio Sonores şi mulţi alţi interpreți autohtoni într-un recital de zile mari – sunt o parte din surprizele care îi aşteaptă pe locuitorii şi oaspeţii capitalei de Hramul oraşului Chişinău.

VictoriaBank este şi în acest an alături de dvs. pentru a Vă oferi un show inedit, la fel şi alte surprize, care vor culmina cu un recital a unuia din soliştii celei mai renumite trupe germane a tuturor timpurilor - Modern Talking.

Începând cu ora 20:00, Prima Bancă din Moldova Vă invită în Piaţa Marii Adunări Naţionale să celebrăm într-o atmosferă deosebită cea de-a 578-a aniversare a oraşului Chişinău. Deja al treilea an, VictoriaBank în parteneriat cu Orange Moldova şi Primăria mun. Chişinău este gazda unei sărbători de excepţie organizată pentru locuitorii şi oaspeţii capitalei.

Hituri precum „You’re my heart, you’re my soul“ , „You are not alone“ ,„Cheri, Cheri Lady“,  „Sexy, sexy lover“,  „No face, no name, no number“ vor răsuna în Piaţa Marii Adunări Naționale pentru a Vă oferi cea mai distinsă atmosferă în această importantă sărbătoare a oraşului nostru.

Hramul Chişinăului este cea mai mare şi mai aşteptată sărbătoare a Capitalei. Cu această ocazie VictoriaBank Vă adresează cele mai sincere felicitări, urări de sănătate şi prosperitate. Iar pentru a Vă fi aproape şi a asigura continuitatea deservirii tuturor necesităţilor dvs. financiare VictoriaBank are uşile deschide de 14 octombrie 2014 în următoarele subdiviziuni

De Hramul Capitalei vom spune împreună - La mulţi ani, Chişinău!

P.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu