Victoriabank – „Favoritul anului” din Moldova la categoria instituţii financiare

Pentru performanţe înalte obţinute pe parcursul anului 2013, Victoriabank a fost premiată cu distincţia „Mercuriul de Aur” la concursul „Marca comercială a anului 2013", reconfirmându-şi statutul de „Favorit al anului” pe plan naţional.  Distincţia vine la scurt timp după ce prestigioasa revistă britanică „The Banker” a desemnat Victoriabank „Banca anului 2013 în Moldova” iar publicaţia internaţională Global Banking & Finance Review – „Cea mai inovativă bancă a anului 2013 din Moldova”.

Victoriabank a fost apreciată pentru cea mai de succes strategie bancară implementată pe piaţa Moldovei. Juriul a evaluat rezultatele realizării strategiei Victoriabank, cum ar fi poziţionarea băncii, ideea creativă, complexul formelor de comunicare şi marketing, creşterea vânzărilor, majorarea cotei pe piaţă, valoarea şi imaginea băncii pe plan naţional.  În plus, juriul a luat în calcul şi popularitatea Victoriabank în rândul consumatorilor.

 „Această distincţie confirmă rezultatele înalte obţinute de Victoriabank în anul 2013, cum ar fi extinderea portofoliului de clienţi şi consolidarea poziţiei sale pe piaţa bancară.  De asemenea, este o notă înaltă adusă serviciilor şi produselor Victoriabank accesibile tuturor cetăţenilor R. Moldova. Am demonstrat în anul 2013 că suntem o echipă puternică şi profesionistă, precum şi, bineînţeles, că avem grijă de societate prin dezvoltarea proiectelor de CSR”, a declarat Natalia Politov-Cangaş, preşedintele BC „Victoriabank” S.A.

Concursul „Marca Comercială a Anului” de desfăşoară anual, începând din 2003, organizator fiind Camera de Comerţ şi Industrie, în colaborare cu Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală.  Scopul acestui concurs este de a contribui la unificarea eforturilor producătorilor naţionali în activitatea de antreprenoriat şi a aprecia cele mai reuşite proiecte în domeniul creării şi promovării mărcilor comerciale autohtone pe piaţa internă şi externă.

(P)

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu