Victoria Beckham despre rochia de mireasă purtată de Meghan Markle. Ce a spus creatoarea de modă

Victoria Beckham a împărtășit câteva gânduri despre rochia de mireasă purtată de Meghan Markle la nunta regală. Creatoare de modă Victoria Beckham a participat sâmbătă, 19 mai, la cel mai așteptat eveiment al anului 2018, nunta prințului Harry cu Meghan Markle.

Deși fosta membră a Spice Girl a fost aspru criticată pentru look-ul pe care l-a adoptat la nunta regală, asta nu a împiedicat-o să-și spună părerea despre rochia de mireasă a Ducesei de Sassex.

Victoria Beckham spune că a fost uimită când a văzut-o pe Meghan Markle făcându-și apariția la Capela St. George într-o rochie superbă, extrem de simplă, semnată Givenchy, scrie libertatea.ro

Soția fostului fotbalist David Beckham a declarat, miercuri, într-un interviu acordat ziarului Evening Standard, că rochia a fost “absolut frumoasă”.

“Chiar i-a venit foarte bine. Cred că i s-a potrivit perfect. Și Harry a arătat grozav”, a declarat Victoria care a completat că Meghan pare o femeie cu adevărat minunată.

“A fost cea mai frumoasă zi. Cei doi păreau atât de fericiți și toată lumea s-a bucurat pentru ei. Meghan pare o femeie cu adevărat minunată care îl iubește cu adevărat pe el (pe Harry). S-a simțit totul foarte, foarte onest”, a mai spus Victoria Beckham.

Rochia de mireasă a lui Meghan Markle este creația designerului Clare Waight Keller, prima femeie director artistic al casei de modă Givenchy.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu