Victoria Azarenka se va lupta cu Maria Şarapova pentru un cec de 775 mii de dolari

Embed:

Principalele două favorite la acest turneu, Şarapova şi Azarenka şi-au învins fără probleme adversarele din semifinale, ambele încheind partida în două seturi. Şarapova a trecut de chinezoaica Na Li, iar Azarenka a eliminat-o pe Marion Bartoli din Franţa. 

Tenismena chineză Na Li nu a mai reuşit să repete performanţa din sferturi la Open-ul din China. După ce a eliminat-o pe Agnieszka Radwanska, a treia favorită a turneului, asigurându-şi astfel participarea la Turneul Campioanelor de la Istanbul, Na Li a cedat în faţa rusoaicei Maria Şarapova. 

Numărul doi în clasamentul feminin de tenis, Şarapova s-a impus uşor, scor 6-4, 6-0 calificându-se astfel în premieră în finală la Open-ul chinez.

Şi liderul mondial, belorusa Victoria Azarenka va juca prima ei finală la turnuel WTA de la Beijing. Azarenka a eliminat-o în sferturi pe jucătoarea franceză Marion Bartoli, tot în două seturi, scor final 6-4, 6-2.

Finala competiţiei chineze se va disputa duminică, iar câştigătoarea va pleca acasă cu un cec în valoare de 775,5 mii de dolari. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu