Victor şi Viorel Ţopa au fost acţionaţi în judecată de către avocatul lui Vlad Plahotniuc

Embed:

Încă un episod din războiul Vladimir Plahotniuc - Sergiu Mocanu s-a consumat. Victor şi Viorel Ţopa, doi dintre oamenii de afaceri care i s-au alăturat lui Mocanu în lupta împotriva lui Plahotniuc, au fost acţionaţi de acesta în judecată. Plahotniuc îi acuză de lezarea demnităţii şi reputaţiei profesionale. Omul de afaceri cere despăgubiri morale în valoare de 45.000 de lei de la fiecare.

Plahotniuc a mai cerut ca, în cazul în care instanţa îi va da câştig de cauză, Viorel Ţopa şi Victor Ţopa să fie obligaţi să dezmintă acuzaţiile făcute, la aceleaşi posturi de televiziune care au difuzat şi conferinţa de presă, în care cei doi au apărut alături de Sergiu Mocanu.


Viorel Ţopa, Victor Ţopa şi Sergiu Mocanu, împreună cu alţi oameni de afaceri, au organizat, săptămâna trecută, o conferinţă de presă, în care l-au acuzat pe Vladimir Plahotniuc că ar controla mai multe instituţii ale statului, cu ajutorul cărora ar fi preluat prin forţă, controlul asupra unor firme. În aceeaşi zi Plahotniuc a dezminţit acuzaţiile.

 

Lasă un comentariu