Victor Pînzaru, mulţumit de evoluţia de la Soci: Au fost campioni olimpici care au ratat calificarea

Embed:

Deşi a fost eliminat de la Soci chiar din calificări, Victor Pînzaru a rămas mulţumit de evoluţia sa. "Au fost şi campioni olimpici care au ratat calificarea", a declarat portdrapelul Moldovei la o zi de la singurul concurs la care a participat.

Victor Pînzaru a obţinut locul 77 din 86 în calificările probei de schi fond sprint şi a ratat accederea în sferturi. Astfel, portdrapelul Moldovei a avut cea mai scurtă participare dintre sportivii lotului naţional prezenţi la Soci.

"Condiţiile au fost foarte grele. Coborâri abrupte, viteze mari şi zăpada foarte moale. Dar eu sunt mulţumit de rezultatul pe care l-am obţinut. Faptul că nu m-am clasat mai departe nu este o scârbă. Chiar şi campionul olimpic, norvegianul Petter Northug, nu s-a calificat mai departe", a spus schiorul.

Un alt sportiv moldovean care şi-a terminat participarea la Soci este Bogdan Macovei care s-a clasat pe locul 36 în proba sanie. Alexandra Camenşcic va intra în concurs miercuri, în proba schi fond 10 kilometri clasic, iar ultimul va participa Georg Lindner, pe 16 februarie, la schi alpin în proba Super Gigant Slalom.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu