Victor Juc: Federația Rusă a primit o mică lovitură în raport cu Republica Moldova

Embed:

În acest moment, avionul în care zboară Rogozin, se întoarce la Moscova după ce nu a putut ajunge la Chișinău.

În urma unei intervenții prin telefon Victor Juc a menționat că Consecințele sunt clare Federația Rusă a primit o mică lovitură în raport cu Republica Moldova.

"Rogozin și-a permis de multe ori expresii mai puțin diplomatice și mai puțin amicale la adresa Moldovei dar și a unor state membre UE și a organizației Atlanticului de Nord în special al României. Acestea sunt consecințele declarațiilor mai puțin diplomatice. România a manifestat solidaritate cu Molodova. Rogozin nu va fi schimbat de către autoritățile Federației Ruse pentru că și acolo sunt rolurile împărțite.

Consecințele sunt clare Federația Rusă a primit o mică lovitură în raport cu Republica Moldova, în raport cu România și urmeaza să vedem care vor fi consecințele.

Nu prevalează în acest caz consecințele pentru că toată lumea s-a deprins deja cu aceasta, inclusiv și Federația Rusă, UE, SUA.

Este o solidaritate manifestată față de Republica Moldova. Eu nu cred ca Rogozin să fie declarată persona non grata peste tot, el este un oficial important în administrația Federației Ruse", a comunicat analistul politic, Victor Juc.

PUBLIKA.MD reamintește că Autoritățile aeronautice din România, au interzis avionului în care se află  viceprim-ministrul Rusiei, Dmitri Rogozin să survoleze spațiul aerian al României, el fiind primul pe listele de interdicție ale Consiliului Europei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu