Victor Ianukovici a aterizat pe un aeroport militar din Rusia DETALII

Fostul preşedinte ucrainean Victor Ianukovici a aterizat aseară, la ora 23:00, pe aeroportul militar din Rostov-pe-Don. Anunţul a fost făcut de mai multe publicaţii locale, fiind citate de presa din Ucraina. Aeronava era însoţită de avioane de vânătoare.

Presa mai notează că nu este nimeni la reşedinţa prezidenţială din Rostov-pe-Don, iar Ianukovici s-ar fi cazat la o proprietate privată din acest oraş.

Preşedintele demis al Ucrainei va susţine astăzi o conferinţă de presă. Anunţul a fost făcut de persoane din anturajul lui Victor Ianukovici. Evenimentul urmează să aibă loc în oraşul Rostov-pe-Don din Rusia, la ora 15:00, ora Moldovei. 

Anterior, Ianukovici a declarat că se consideră preşedintele legitim al Ucrainei şi a cerut protecţie din partea Rusiei. Mesajul a fost transmis prin intermediul agenţiei Interfax. De asemenea, fostul lider a adăugat că nu recunoaşte actuala putere de la Kiev.

Victor Ianukovici a dispărut la sfârşitul săptămânii trecute, iar Rada Supremă i-a anulat prerogativele constituţionale. Preşedintele demis al Ucrainei a fost dat în urmărire internaţională pentru uciderea în masă a protestatarilor paşnici. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu