Victor Gurău: "Andrei Năstase a mers la Moscova după indicaţii"

Întâlnirea liderului Partidului "Demnitate şi Adevăr", Andrei Năstase, în spatele căruia stau mafioţii Ţopa, cu diaspora de la Moscova, este stranie şi ascunde un scenariu.

Declaraţia a fost făcută de analistul politic Victor Gurău, care mai spune că, de fapt, Năstase a mers în capitala rusă pentru a primi indicaţii şi a se întâlni cu un hoţ în lege. 

"În primul rând este prea stranie întâlnirea cu un grup de cetăţeni care din start te resping. Ceea ce direcţionează atenţia asupra unui scenariu ascuns pentru că trebuie să fii tare redus la minte să te întâlneşti şi să primeşti  huiduieli fără a avea ceva în schimb. La mijloc este un scenariu şi acel scenariu ţinea numaidecât să arate capacitatea lui Năstase, acestui farmazon politic, de a se întâlni orişiunde şi cu orişicine, dar totodată se ascund scenariul de bază, adică întâlnirea cu cei care trebuiau să îi pună nişte condiţii acestui posibil candidat. Serviciile speciale ruseşti acţionează întotdeauna prin cetăţeni cu influenţă, fie şi din cercul criminal, care pot fi şantajaţi şi pot fi controlaţi", a spus analistul politic, Victor Gurău. 

Analistul politic mai crede că liderul "DA" a mers în capitala Rusiei pentru a pune în aplicare un plan, convenabil mafioţilor Ţopa, iar scopul a fost întâlnirea cu autoritatea criminală din Rusia, Grigore Caramalac.

Mai mult, în opinia lui Gurău, întrevederea a fost coordonată de către Renato Usatîi, ceea ce poate fi demonstrată prin lipsa liderilor diasporei de la întâlnirea cu Năstase.

Analistul susţine că, de fapt, liderul "DA" s-a întâlnit cu nişte reprezentanţi ai grupurilor radicale care se rotesc în jurul lui Usatîi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu