Victor Golovatenco s-a alăturat lotului naţional de fotbal

Embed:

Victor Golovatenco s-a alăturat lotului naţional de fotbal cu două zile întârziere, venind din Turcia, unde se afla în cantonament cu formaţia Sibir Novosibirsk, cu care a ajuns la un acord pentru un angajament pe două sezoane. "Voi juca ca cetăţean rus, dar nu voi avea probleme cu venirea la naţională", spune fotbalistul.

Fundaşul naţionalei Moldovei Victor Golovatenco a răspuns convocării la lotul naţional cu două zile întârziere, timp în care şi-a rezolvat angajamentul la echipa de club. Fotbalistul a ajuns la un acord pentru 2 sezoane cu Sibir Novosibirsk dintr-a doua divizie rusească. Este al doilea său club în acest an şi fundaşul a povestit de ce n-a apucat să reprezinte FC Krasnodar, cu care semnase cu mult fast în această iarnă.

Golovatenco a semnat în cele din urmă un contract pe două sezoane cu FC Sibir din a doua ligă rusă. Potrivit fotbalistului, una din clauzele contractului este respectarea convocărilor la naţională.

Victor Golovatenco are 26 de ani şi a mai jucat la cluburile Sheriff şi FC Tiraspol din Moldova, FC Himki şi Kuban Krasnodar din Rusia. Pentru naţionala Moldovei fundaşul a jucat 31 de meciuri şi a marcat 3 goluri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu