Victor Comlionoc a fost dat afară de la Iskra pentru că JUCA LA PARIURI

Embed:

A fost dat afară pentru că juca la pariuri! Iskra Rîbniţa a dezvăluit motivul despărţirii de fostul internaţional Victor Comlionoc, după ce jucătorul a criticat în presă fosta sa echipă. "Este primul caz de acest gen la echipa noastră", a declarat managerul echipei, Ilia Freidkin.

Înaintea etapei a cincea din acest sezon, Iskra Rîbniţa şi Victor Comlionoc s-au despărţit pe cale amiabilă, fără să anunţe cauza rezilierii contractului. După ce jucătorul a acordat un interviu presei, în care a criticat fosta sa echipă pentru că l-a dat afară, conducerea Iskrei a explicat motivul despărţirii. Fostul internaţional juca la pariuri, lucru interzis de regulamentul grupării din Rîbniţa.

"Nu pot spune la care eveniment anume a pariat, însă a fost văzut de conducerea echipei la o casă de pariuri", a precizat Ilia Freidkin.

Victor Comlionoc nu a fost de găsit pentru a comenta acuzaţiile. În acest sezon, fotbalistul a jucat doar 30 de minute pentru Iskra, în meciul etapei a patra cu Olimpia Bălţi. După ce a plecat de la Iskra a jucat pentru echipa de fotbal pe plajă Joker, cu care a luat Cupa şi Supercupa Moldovei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu