Victor Chironda se vrea primar și s-a lansat astăzi în campania electorală

Embed:

Candidatul Mișcării Social-Politice ”Forța Nouă”, Victor Chironda, s-a lansat astăzi în campania electorală pentru funcția de primar al Capitalei. Acesta, deşi este consilier municipal din partea PPEM, spune că își dorește ca Chişinăul să nu fie condus de politicieni.

”Noi vrem să scoatem acest oraș din mâinele politicienilor, pentru că vrem să-l transformăm într-un oraș al oamenilor și pentru oameni. Utilizarea primăriei în calitate de monedă de schimb de către politicieni a făcut ca noi astăzi să trăim într-un oraș degradat, murdar, nesigur”, a spus Victor Chironda, pretendent la funcția de primar al Capitalei.

Candidatul s-a referit și la dezastrul provocat de situaţia ecologică din oraş.

”La noi, râul Bâc, unicul râu care traversează acest oraș a fost transformat într-o cloacă, într-o canalizare, într-o scurgere de mizerie. Râul Bâc trebuie să devină noua zonă de dezvoltare urbană. Aceasta este practica internațională”, a declarat Victor Chironda, pretendent la funcția de primar al Capitalei. 

Totodată, el şi-a prezentat echipa pentru Consiliul Municipal Chișinău, formată din 34 de candidați.

”Am decis să vin la primărie cu o echipă de oameni tineri și profesioniști, care vor veni în consiliul municipal. În CMC trebuie să fie oameni care deja lucrează pentru oraș și pentru cetățeni. Oameni neafiliați politici, care au o profesie în spate și nu au în spate angajamente politice”, a menționat Victor Chironda, pretendent la funcția de primar al Capitalei.

Victor Chironda a fost înregistrat în calitate de candidat la funcţia de primar al municipiului Chişinău în data de 18 septembrie. Alegerile locale generale vor avea loc în 20 octombrie.

Lasă un comentariu