Victor Chironda: Chişinăul e un sat cu troleibuze

Embed:

Chişinăul este un sat cu troleibuze. Aşa crede despre oraşul pe care îl administrează, viceprimarului Capitalei, Victor Chironda, iar afirmaţia a fost făcută în cadrul şedinţei operative a Primăriei Chişinău.

Asta după ce pretorii de sector au prezentat date despre gheretele, construcţiile ilegale şi panourile de publicitate fără autorizaţii. 

"Cifrele şi lucrurile pe care le spuneţi dumneavostră sună a nouătăţi de pe front. Şi în această situaţie, "noi suferim pierderi mari". Asta nu e oraş, oameni buni. Asta este sat cu troleibuze", a spus viceprimarul.

Tradiţional, la fiecare şedinţă operativă, pretorii de sector prezintă date despre construcţiile ilegale, anexele şi garajele fără acte, care se află pe teritoriul municipiului Chişinău.

Astăzi, pretorul sectorului Buiucani, Vasile Brînzaniuc a declarat că aceste evacuări implică costuri financiare. Asta în condiţiile în care, pentru anul 2020, pentru evacuarea imobilelor şi construcţiilor ilegale,  pretura acestui sector are un buget de 700 de mii de lei.

Săptămâna trecută, angajaţii preturii au demolat un coteţ cu păsări şi iepuri, de pe strada Mitropolit Bănulescu-Bodoni.

loading...

Lasă un comentariu