Victor Chironda a venit la vot însoțit de o domnișoară. Vezi ce a răspuns când a fost întrebat cine este (VIDEO)

Embed:

Candidatul la șefia Capitalei, Victor Chironda, și-a exercitat dreptul la vot. Acesta a menționat că a votat pentru un oraș care să le ofere cetățenilor confort și siguranță. 

"Am votat pentru un oraș cu oportunități, confort și siguranță. Un oraș care să le ofere oamenilor lucruri simple de care au nevoie în fiecare zi. Eu vreau să îndemn toată lume să iasă la vot, să voteze pentru ceea ce consideră că este important. Eu vreau ca aceste alegeri să aducă un rezultat bun pentru orășeni. Să avem o primărie care lucrează pentru oameni și pentru locuitorii municipiului, să avem un consiliu municipal eficient care nu face politică în consiliul municipal, dar lucrează pentru soluționarea problemelor cetățenilor", a menționat Victor Chironda. 

Chironda a fost însoțit de o domnișoară la secția de vot. Întrebat cine este, acesta a răspuns că este prietena lui, pe nume Tamara. 

Astăzi, 20 octombrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre ce se întâmplă în ziua alegerilor sunt pe www.alegepublika.md.

loading...

Lasă un comentariu