Victor Captari, implicat într-un GRAV ACCIDENT RUTIER în Ucraina. Un copil de 14 ani a murit

Embed:

Membrul Consiliului de Administraţie al Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare, Victor Captari, a fost implicat într-un accident rutier, în Ucraina. În urma impactului, un copil de 14 ani a decedat.

Tragedia s-a produs sâmbătă seara, în satul Costiceni din regiunea Cernăuţi.

Solicitat de Publika TV, Victor Captari a confirmat informaţia. Acesta spune că impactul s-a produs în momentul în care el se afla la volanul automobilului şi a suferit un atac de cord.

"Pe drum am avut, de două ori, crize cardiace. O dată m-am oprit, a doua oară, deja eram în sat şi nu ţin minte nimic ce s-a întâmplat. Eram în satul meu de baştină, am venit la sărbătoarea de 80 de ani a lui Ion Vatamanu", a declarat membrul Consiliului de Administraţie al Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare, Victor Captari. 

Captari mai spune că minorul, care a fost lovit, mergea cu bicicleta, prin centrul satului. În urma impactului, copilul a fost transportat la spital, unde a decedat.

În prezent, Victor Captari se află într-o clinică din Ucraina şi este supravegheat de medici.

Anul trecut, procurorii anticorupţie au anunţat că Victor Captari este bănuit de implicare în fraudarea Băncii de Economii, Băncii Sociale şi Unibank.

Acesta ar fi  participat la gestionarea prejudiciabilă a proprietăţii de stat, cedarea în favoarea sectorului privat a pachetului de control al BEM, şi pierderea controlului statului asupra administrării activităţii acestei instituţii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu