VICTIMELE PROTESTULUI din Capitală: Câte persoane au primit îngrijire medicală

Embed:

15 persoane, dintre care nouă poliţişti au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Capitală în timpul protestului violent organizat ieri, la Parlament, de Platforma ''Demnitate şi Adevăr'', socialişti şi formaţiunea ''Partidul Nostru''. 

Acest bărbat a ajuns la Spitalul de Urgenţă aproape de ora 21:00. El spune că a fost lovit cu bâta, în timp ce încerca să intre în sediul Parlamentului.

"Nu e corect aşa. Cetăţenii Republicii Moldova s-au comportat civilizat. Paşnic am protestat afară, paşnic avem dreptul să intrăm şi în Parlament", a spus bărbatul.

Medicii de gardă de la Institutul de Medicină Urgentă spun că tuturor pacienţilor li s-a acordat asistenţa medicală necesară, după care au fost lăsaţi să plece acasă.

"S-au adresat 15 persoane în total. 9 dintre care colaboratori de poliţie şi alte 6 persoane civile.Toţi, care s-au adresat la institutul de medicină urgentă au traumatisme uşoare sau gravitate medie. Nici unul nu a avut nevoie de spitalizare", a declarat Igor Curov, medic al Institutul de Medicină Urgentă din Capitală.

Medicii Spitalului de Urgenţă spun că au acordat asistenţă medicală protestatarilor răniţi chiar în faţa legislativului, acolo unde au fost mai multe ambulanţe.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu