Victimele accidentului produs la Dănceni îşi revin

Şoferul autocisternei, implicată în accidentul produs lângă lacul de la Dănceni, şi-a revenit. El se află în Secţia de Reanimare a Spitalului de Urgenţă din Chişinău.

Totodată, medicii spun că şoferul microbuzului a fost transferat din Reanimare în Secţia de Neurochirurgie, iar viaţa lui nu mai este în pericol. Şi starea celorlalte victime ale accidentului de vineri, de lângă Dănceni, este stabilă. De asemenea, cei doi copii, victime ale accidentului, sunt în afara pericolului.

Medicii nu au, însă, veşti bune despre starea şoferul microbuzului de pe linia 110, implicat în accidentul produs în Capitală acum câteva zile. Tănărul rămâne, în continuare, în stare critică.

Amintim că lângă lacul de la Dănceni, Ialoveni, s-a produs un accident rutier de proporţii. Un microbuz plin cu pasageri a fost lovit de o autocisternă. Microbuzul de pe ruta 127, care a fost închiriat la comandă, se întorcea de la o înmormântare.

În urma impactului 3 persoane, printre care un copil de 12 ani au decedat pe loc. O altă persoană a murit în Secţia Reanimare a Spitalului de Urgenţă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu