Victimele accidentului de circulație produs în România, au fost aduse în Republica Moldova

Victimele accidentului de circulație produs în apropiere orașului Mărășești, România, au fost aduse în Republica Moldova.

Anunțul a fost făcut de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne, ieri, 21 noiembrie, într-un comunicat de presă.

Acesta mai informează una dintre victimele accidentului de circulație a fost transportată de către serviciul SMURD. Echipajul format din medici și paramedici a transportat în siguranță o femeie în vîrstă de 58 de ani în stare de gravitate medie stabilă. Aceasta a fost internată în seara zilei de 21 noiembrie la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Totodată, IGSU cu implicarea Consulatului General al Republicii Moldova la Iași a perfectat toate procedurele necesare pentru repatrierea corpului neînsuflețit a persoanei decedate în urma aceluiași accident. Femeia decedată în vîrstă de 47 de ani a fost adus în țară de o companie contractată de autorități.

PUBLIKA.MD amintește că accidentul de circulație cu implicarea cetățenilor Republicii Moldova a avut loc pe data de 19 noiembrie în regiunea Vrancea în urma căruia o persoană a decedat, iar alte 6 au primit îngrijiri medicale.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu