Victimele ACCIDENTULUI CUMPLIT din Capitală, aduse la spital (IMAGINI VIDEO)

Embed:

Vă prezentăm imagini video cu momentul în care persoanele rănite în accidentul cumplit din Capitală au fost aduse la Spitalul de Urgenţă din Chişinău

Potrivit Poliţiei Capitalei, în urma accidentului în care un trolebuz de pe linia 21 s-a ciocnit violent cu un automobil, două persoane au decedat. Este vorba despre un bărbat cu vârsta de aproximativ 35-40 de ani, care se afla în troleibuz, dar şi o femeie din automobil. 

Totodată, 18 persoane au fost rănite, cele mai multe sunt pasageri ai troleibuzului. Printre victime este şi o minoră de 13 ani. 

Citeşte şi: ACCIDENT TERIBIL în Capitală. Un troleibuz a intrat în mulțime. SUNT MULTE VICTIME (LIVE)

Accidentul a avut loc în jurul orei 14:00, într-o zonă aglomerată. Potrivit martorilor, automobilul circula cu viteză excesivă şi a lovit troleibuzul care urma să oprească la staţia plină cu oameni. La volanul maşinii era o şoferiţă. În automobil se mai aflau doi pasageri.

Informaţia că maşina a intrat în plin în trolebuz a fost confirmată şi de şeful Regiei Transport Electric. Lovitura a fost atât de puternică încât uşa din spate a troleibuzului a fost smulsă, iar vehiculul a ajuns pe trotuar. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu