VICTIMĂ a campaniei electorale! Un copac, CIOPÂRŢIT ca să se vadă afişul unui candidat la primărie (FOTO)

Un mesteacăn a fost prima "victimă" colaterală a luptei electorale din Câmpulung. Un panou publicitar amplasat la începutul campaniei electorale în centrul oraşului a devenit vecin cu un copac plantat într-o mică oază de verdeaţă şi a devenit suport pentru două afişe cu candidaţi, scrie Adevarul.ro.

Mai întâi a apărut faţa lui Bogdan David, candidatul PNL la Primărie. Numai că la o privire mai atentă s-a descoperit că afişul era acoperit parţial de un mesteacăn plantat în urmă cu patru-cinci mandate. Pe cale de consecinţă, afişul cu liberalul a fost mutat pe partea cealaltă a panoului.

După câteva zile, pe partea rămasă liberă a fost pus un afiş cu Liviu Ţâroiu, candidatul PSD la Primărie şi viceprimar în funcţie. Copacul atenta însă la oferirea clară şi deplină a feţei candidatului PSD.

Aşa că o echipă de la ADP Câmpulung, instituţie aflată în subordinea viceprimarului, a ciopârţit fără milă copacul. Au mai fost şi alte incidente electorale în Argeş.

Pe 8 şi 9 mai, Dumitru Florin, primarul şi totodată candidatul de primar din comuna Teiu a scos un butoi cu ţuică în faţa casei şi le-a dat să bea bărbaţilor din comună.

Preşedintele PNL din comuna Teiu a fost acolo, le-a spus că încalcă legea, dar a fost admonestat şi înjurat.

Pe 13 mai, cu ocazia vizitei lui Liviu Dragnea în judeţul Argeş, în comuna Băiculeşti, satul Zigoneni a avut loc o întâlnire electorală care s-a desfăşurat pe nepusă masă.

Neavând simpatizanţi pe care primarul PSD să îi aducă la întâlnirea electorală respectivă, sala a fost umplută cu salariaţii din Primăria Băiculeşti şi cu asistaţii social.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu