Viceprimarul din Bălţi lucrează la o masă cu secretara

Embed:

Viceprimarul din Bălţi, Igor Neaga, stă în anticameră şi împarte aceeaşi masă cu secretara. În aceste condiţii, el ascultă doleanţele oamenilor şi rezolvă problemele oraşului.

Recent, el a fost restabilit în funcţie de către instanţa de judecată. Funcţionarul nu poate să intre însă în fostul său birou, pentru că primarul interimar de Bălţi, Octavian Mahu, a schimbat yala de la uşă.

Chiar dacă primarul de Bălţi refuză să-l restabilească în funcţie, Igor Neaga vine, în fiecare dimineaţă, la serviciu şi încearcă să-şi exercite atribuţiile de viceprimar.

Vizitatorii, dar şi colegii, care vin la acesta ca să rezolve anumite probleme sunt primiţi tot în anticameră.

Practic, zilnic la ora opt eu vin la serviciu. Îmi ocup locul lângă secretară. M-am adresat de câteva ori lui Octavian Mahu, pentru a anula dispoziţia de concediere a mea, dar a refuzat", a menţionat viceprimarul.

"Pe data de 31 martie va fi inclusă în ordinea de zi şi va fi examinată prezenta întrebare cu privire la executarea hotărârii Curţii de Apel Bălţi. Nu este de competenţa primăriei, este de competenţa Consiliului Municipal", a subliniat Octavian Mahu, primar interimar de Bălţi.

Igor Neaga a fost demis în ianuarie 2011, iar pe data de 14 martie, instanţa de judecată l-a repus în funcţia de viceprimar.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu