Viceprimarul de Bălţi, repus în funcţie, întâmpinat cu lacătul la uşă

Embed:

Viceprimarul municipiului Bălţi, Igor Neaga, a fost repus în funcţie. După ce judecătorii au anulat decizia prin care a fost demis, Igor Neaga s-a prezentat astăzi, 15 martie, la serviciu. Numai că nu a reuşit să intre în birou. Lacătul de la intrare era schimbat, iar tăbliţa de pe uşă, scoasă. Conducerea primăriei l-a informat că poate veni la muncă abia după ce Consiliul Municipal Bălţi va anula decizia prin care acesta a fost demis.

Repus oficial în funcţie, de-facto viceprimarul nu şi-a putut începe activitatea. Potrivit primarului interimar al oraşului, Octavian Mahu, propunerea primarului de eliberare din funcţie este valabilă, a fost anulată doar decizia Consiliului. Prin urmare, primarul interimar de Bălţi dă de înţeles că Igor Neaga va putea să revină la birou numai după ce Consiliul Municipal va anula decizia prin care a fost demis în luna ianuarie.

Pe de altă parte, Neaga susţine că Mahu pur şi simplu nu vrea să execute decizia Curţii de Apel. "Din această cauză, voi fi nevoit să mă adresez la oficiul de executare", a mai adăugat acesta.

Amintim că la 21 ianuarie curent, la cererea primarului de Bălţi, consilierii municipali l-au eliberat din funcţie pe Igor Neaga, unul dintre viceprimari.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu