Vicepreședintele PPDA Alexandr Slusari spune că Vladimir Țurcan trebuie să demisioneze de la șefia CC

Deputatul PPDA Alexandr Slusari crede că preşedintele Curţii Constituţionale, Vladimir Ţurcan, ar trebui să își dea demisia din funcție. Declarația a fost făcută în cadrul unui briefing de presă.

"Consider că cea mai bună soluție ar fi revizuirea acestei decizii și Domnica Manole a depus sesizarea referitor la acest lucru. Păcat că ea nu a fost acceptată. La fel sunt de acord cu domnul Carp că demisia domnului Țurcanu ar fi una care ar dezlega situația și să fie aceste alegeri reptate în cadrul Curții Constituționale.", a declarat Alexandru Slusari. 

Ieri, deputatul PAS Lilian Carp a anunațt că ar putea părăsi formațiunea, dacă nu vor fi îndeplinite două solicitări: prima ar fi ca preşedintele Curţii Constituţionale, Vladimir Ţurcan, să-și dea demisia. A doua, ca toți judecătorii CC, care au fost aleși pe criterii politice să-și depună mandatul. 

CITEȘTE ȘI: Un deputat PAS ameninţă că va părăsi formaţiunea, dacă Vladimir Ţurcan şi alţi exponenţi politici de la Curtea Constituţională nu-şi vor da demisia (VIDEO)

loading...

Lasă un comentariu