Viaţa unui bărbat din Capitală atârnă de un fir de aţă, după ce a fost lovit de un camion (FOTO)

Embed:

Un bărbat de 76 de ani a ajuns sub roţile unui camion, în urma unui accident produs astăzi pe strada Cornului din sectorul Buiucani al Capitalei.

Şoferul maşinii de mare tonaj a vrut să evite impactul cu un autoturism, a virat brusc pe trotuar şi l-a lovit pe trecător. Acesta din urmă a fost transportat la Urgenţă.

Medicii spun că viaţa lui atârnă de un fir de aţă.  

Martorii susţin că nici nu au reuşit să realizeze când a avut loc nenorocirea.

"Am ieşit fuga afară, când am ieşit deja era un bărbat jos, alţi doi bărbaţi mai tineri o zis că o văzut de la bar, şi l-o apucat, am văzut cum îl trăgeau de sub maşină, că el era şi sub maşină căzut, şi numai sufla sărmanul şi făcea aşa hhhhhh aşa."

Această femeie spune că era chiar în spatele bărbatului strivit de camion.

"Pietonul care mergea în faţa mea, a nimerit sub maşina asta mare, am strigat tare, am lepădat şi gunoiul şi am vrut să mă feresc că am crezut că nu o să mai stopeze maşina."

Un alt accident a avut loc în această dimineață pe strada Vasile Lupu din sectorul Buiucani. O femeie de 57 de ani a fost lovită în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni.

Șoferul a ieșit pe contrasens, încercând să evite limitatoarele de viteză, și nu a observat pietonul care se deplasa regulamentar.

Femeia se îndrepta spre alimentară, însă a ajuns la spital.

"De pe zebră a aruncat-o încoace. Iată uitați-vă unde s-a pălit cu capul. Eu eram la piață. M-a sunat că a pălit-o. Soția m-a sunat și eu am fugit. Iată mi-am lăsat, am aruncat roșiile și ce mai aveam de la piață", a mărturisit soţul victimei, Gicu Grămadă. 

Șoferul spune că nu a observat-o pe femeie.

"Nu era nicio mașină nimic. Ca să nu calc soldații ceea, cum se mai numesc...Nu știu cum a apărut înainte. Eu mergeam tare încet și am pălit-o olecuță și a căzut jos", a declarat şoferul. 

După accident, victima era conștientă și chiar l-a certat pe șofer, susţin martorii:

"Era jos femeia și noi repede am ridicat-o, era însângerat capul. Am găsit apă și am spălat-o. Am legat-o. Ea vorbea și îl certa pe șofer: eu trec pe zebră și de ce mi-a trebuit să ies din casă și de ce m-ai pălit, dar el zicea că nu a vrut, eu sunt cu ochelari și nu am văzut."

Ambele cazuri sunt investigate de poliţie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu