VIAŢA MAI BUNĂ SE AMÂNĂ! Moldovenii spun că în ultimele 100 DE ZILE nu au simţit o schimbare spre bine

Embed:

La o sută de zile de când membrii coaliţiei Kozak PSRM - ACUM s-au instalat în fotolii, moldovenii spun că nu simt ca viaţa lor să se schimbe spre bine. 

Mai mult, unii dintre ei au rămas fără locuri de muncă, iar alții, pur și simplu și-au pierdut speranța la viitor mai proser. Oamenii mai spun că promisiunile și scumpirile au ținut capul de afiș al noii guvernări.

"Cum am trăit, așa și trăiesc, nici mai bine, nici mai rău. Nuștiu în aceste 100 de zile ce au făcut ei ceva bun. Numai vorbe goale și promisiuni. Spun că totul este bine și totul va fi bine, dar până ce, nimic. N-am văzut să facă concret pentru oameni ceva. Lumina a scumpit-o, gazul e vorba să-l scumpească. Măcar că Dodon spune că de la 1 octombrie gazul se ieftinește cu 15%, mă scuzați, ce e asta 15%? V-o 50, 40 de bani acolo. Peste tot în Europa se spune că gazul este mai ieftin. Nu vedeți guvernrea asta, mă uit agricultorii, merele ieftin le vând, la stat le dau, poama tot așa. În loc să facă ceva mai bine, promisiuni și promisiuni. M-au dezamăgit. Foarte m-au dezamăgit".

"Nu văd nicio schimbare, din contra, părerea mea este mai negativă. Ei au dorit să ridice taxa de la 10 procente la 20, taxa de la servicii hoteliere, restauranturi. Eu persoanl am lucrat în restaurant și din cauza ceea eu m-am concediat, pentru că au aprăut careva neînțelegeri.Eu personal nu am votat-o pe Maia Sandu. Nu văd nicio schimbare și nu cred că vor fi ceva schimbări", a spus un bărbat.

"Viața nu s-a schimbat înspre bine, dar sunt schimbări. Se face ceea ce s-a pus în plan de către Parlament, de către Guvern. Nu se face totul odată. În 100 de zile nu se reușește. Este mult de lucru".

PUBLIKA.MD amintește că astăzi se împlinesc exact 100 de zile de când a fost învestit Guvernul Sandu. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu