VIAŢĂ GREA PENTRU ORHEIENI. Fotbaliștii Dragoș Nedelcu, Denis Man și Florinel Coman sunt apți de joc

Milsami Orhei va avea viaţă grea în dubla manșă cu FCSB în primul tur preliminar al Ligii Europei.

Pentru echipa bucureşteană vor juca și vedetele naţionalei de tineret ”sub 21 de ani” a României, cea care, în această vară, a ajuns până în semifinalele Campionatului European de fotbal. Este vorba de Dragoș Nedelcu, Denis Man și Florinel Coman.

"Băieţii au revenit la echipă de o săptămână, s-au antrenat cu noi în această perioadă. Au venit de la naţională cu un moral foarte bun, cu tonus bun. Sunt băieţi inteligenţi, care pot să facă diferenţa", a declarat Bogdan Andone, antrenor FCSB.

Vice-campioana României nu va putea conta pe mijlocaşii Olimpiu Moruţan şi Mihai Pintilii, care sunt accidentaţi. Cu toate acestea, antrenorul bucureştenilor, Bogdan Andone, speră ca discipolii săi să rezolve soarta calificării încă din prima manșă.

"E important să câştigăm meciul, iar dacă putem să facem un meci cum ni-l dorim, să câştigăm la un scor care să ne permită să abordăm returul mai liniştit", a spus  Bogdan Andone, antrenor FCSB.

Partida de joi seară, FCSB - Milsami Orhei, se va juca la Giurgiu, pe Stadionul ”Marin Anastasovici”. Returul este programat la Orhei, pe 18 iulie.

Lasă un comentariu