Viaţă grea, deşi interesantă, pentru Arsenal

Embed:

Program încărcat pentru liderul din Premier League în luna februarie. Arsenal Londra va juca patru meciuri tari în 11 zile în toate competiţiile în care este implicată, campionat, Cupa Angliei şi Liga Campionilor. Primul meci important pentru "tunari" va fi cel de sâmbătă cu Liverpool.

După ce a trecut lejer de Crystal Palace în etapa a 24-a, iar Machester City a pierdut cu Chelsea, Arsenal Londra şi-a asigurat un avantaj minim în clasamentul din Premier League. Astfel, pentru a-şi consolida poziţia de lider, echipa lui Arsene Wenger trebuie să treacă de Liverpool în următoarea rundă.

"La Liverpool nu va fi deloc uşor, va fi chiar mai dificil decât pare. Însă filosofia noastră rămâne aceeaşi, să ţinem de minge şi să controlăm jocul", a declarat Arsene Wenger, antrenorul Arsenal Londra.

După partida de pe Anfield, "tunarii" vor juca pe teren propriu cu Manchester United. Apoi vor întâlni din nou echipa lui Brendan Rodgers, în Cupa Angliei, iar peste trei zile va întâlni Bayern Munchen în Liga Campionilor. "V-am spus deja că trebuie să aşteptăm până la finalul lunii februarie pentru a ne face o idee despre cine va câştiga campionatul. Este o lună foarte grea pentru toate echipele", a spus antrenorul.  

Arsenal Londra este lider în Premier League, cu 55 de puncte, fiind urmată de Manchester City şi Chelsea, cu câte 53. Liverpool ocupă ultimul loc care duce în Liga Campionilor, cu 47 de puncte. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu