VIAŢA FĂRĂ LEUCEMIE. Mai multe femei din Capitală au organizat un Târg, la care şi-au vândut hainele cu un scop nobil

Embed:

Pentru câteva ore, un local din Capitală s-a transformat într-un adevărat târg.

Mai multe tinere și-au scos hainele la vânzare pentru o cauză nobilă. Din banii colectați din vânzări vor fi cumpărate cadouri pentru copiii bolnavi de cancer. Evenimentul a fost organizat de un ONG. neguvernamentală.

”Aș putea să vi-l dau cu două sute de lei. Apropo, acest sacou l-am cusut în primul an de universitate”, a spus o participantă.

”Este foarte frumos să ajutăm și este foarte important să oferim o mână de ajutor celor care au într-adevăr nevoie”, a comunicat o altă femeie.

Copiii de la Institutul Oncologic au nevoie de cât mai multe motive de bucurie pentru a le uşura din suferinţă, spun organizatorii.

”Vom procura cadouri, ceva bunuri pentru copiii de la onco-pediatrie. Sunt în jur de 22 de copii acolo și vom încerca ca în ajuns de sărbători, în ajun de Crăciun, să mergem să-i bucurăm”, a spus Mariana Gajiu, organizatoarea târgului.

Participantele spun că au acceptat din prima invitaţia de a lua parte la târg.

”Mi se pare că în momentul în acer vin sărbătorile e frumos să ajuți pe cineva, ca să le facem sărbătorile un pic mai frumoase”, a comunicat Viorela Dimici, participantă.

La târg au putut fi găsite și lucruri confecționate manual.

”Avem o fată care a trecut și ea prin această secție. Ea și-a tratat fiica acolo și ca amintire de acele timpuri, ea face cu mâinile sale astfel de jucării moi”, a declarat Elena Ermolaeva, reprezentanta Asociației Obstești "Viața fără leucemie"

Târgul caritabil este la a doua ediție.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu