VIAŢĂ DE FAMILIE PE UN IAHT. Povestea impresionantă a unui moldovean și a soției lui care trăiesc de doi ani pe apă

Embed:
O familie formată dintr-un moldovean şi o rusoaică locuieşte... pe apă. Vasile şi Elena, ambii dornici să descopere lumea, şi-au cumpărat un iaht în 2016, din Germania, iar de atunci ambarcaţiunea le-a devenit casă. Au învăţat să o conducă în doar două luni, apoi au pornit în călătoria vieţii lor. Au traversat întreagă Europă până a ajunge pe Insulele Canare.

Între timp, familia s-a extins. Au apărut pe lume Filip şi Olivia. Micuţii au cetăţenia tatălui, pentru ca să nu fie nevoie de viză atunci când călătoresc. Pentru a câştiga bani, Elena lucrează ca designer web, iar Vasile creează pagini de internet pentru diferite companii internaţionale. Şi toate proiectele legate de muncă le realizează tot pe iaht.

Cuplul susţine că pentru întreţinere cheltuiesc aproximativ 250 de euro pentru patru persoane. Obişnuiesc să staţioneze unde le este comod sau în faţa restaurantelor de unde răsună muzică bună şi asta, la fel, nu-i costă nimic. Ultima lună au petrecut-o în Palma de Mallorca, iar acum se îndreaptă spre Tunisia, unde vor sta pe tot parcursul iernii. Ulterior, planifică un tur în jurul lumii pentru a aduna impresii, dar şi pentru a face studii ştiinţifice. Pentru a-şi realiza visul, cei doi aventurieri se gândesc să investească într-un iaht mai performant.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu