"Viaţa a devenit îngrozitoare!" Soarta băiatului care și-a făcut un tricou ca al lui Messi dintr-o pungă

Familia băiețelului de 5 ani din Afganistan care își confecționase un tricou asemănător idolului său, Messi, dintr-o pungă, a fost nevoită să se mute din țară după ce a primit mai multe amenințări telefonice, scrie theguardian.com.

"Viața a devenit îngrozitoare pentru noi", a mărturisit Mohammad Arif Ahmadi, tatăl micuțului care a devenit celebru în lumea întreagă după ce s-a fotografiat într-un tricou confecționat dintr-o pungă, aseămător cu cel al lui Messi.

Motivația bărbatului a fost aceea că fiul său, micuțul Murtaza Ahmadi, va fi răpit după ce a devenit atât de faimos pe Internet. De altfel, acesta speră la o viață mai bună pentru băiețel.

Messi din Afganistan, așa cum a fost poreclit cel mic, a primit un colet de la starul Barcelonei, în care se aflau două tricouri, unul al Echipei Naționale a Argentinei și celălalt al Barcelonei, dar și o minge, toate cu autograful starului Barcelonei, potrivit UNICEF.

"Mi-am vândut toate bunurile și mi-am scos familia din Afganistan pentru a-i salva viața fiului meu, dar și viețile celorlalți membri ai familiei", a explicat tatăl micuțului.

"Cu toate acestea, Murtaza speră că într-o zi își va întâlni eroul, pe Messi", a dăugat bărbatul.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu