Vezi topul celor mai scumpe nunţi

Embed:

Când vine vorba de bugetul unei nunţi, multe cupluri încearcă să fie cât mai chibzuite. Există, însă şi miri care nu au grija banilor şi au cheltuit adevărate averi pentru a-şi serba căsătoria.

De cea mai scumpă nuntă din istorie s-au bucurat Mohammed bin Rashid Al Maktoum, şeicul Dubaiului, şi Prinţesa Salama. Nunta lor a costat 100 de milioane de dolari. Petrecerea a ţinut şapte zile şi a avut 20.000 de invitaţi. Mireasa a respectat strict o tradiţie beduină şi a stat închisă în cameră pe parcursul tuturor celor şapte zile.

Fiica unui miliardar, Vanisha Mittal, şi-a câştigat renumele datorită nunţii de 78 de milioane de dolari. Evenimentul a avut loc la un hotel de cinci stele din Paris şi a durat şase zile. Faimosul miliardar rus Andrei Melnichenko şi fosta miss Iugoslavia, Aleksandra Kokotovich, au cheltuit pentru nuntă 30 de milioane de dolari. La luxoasa ceremonie au cântat Christina Aquilera şi Whitney Houston.

Nunta actorului şi proprietarului de hoteluri Vikram Chatwal cu modelul şi actriţa Priya Sachdev a durat 10 zile şi s-a desfăşurat în trei oraşe din India. Costul acesteia a fost de peste 20 de milioane de dolari.

Nunta prezentatoarei TV Coleen McLaughlin şi a starului englez de fotbal Wayne Rooney a avut loc pe un yacht de 120 de milioane de dolari. Ceremonia a costat peste 15 milioane de dolari, iar rochia miresei valora alte trei milioane de dolari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu