Vezi topul celor mai drăguțe filme eco pentru copii

Mulți părinți iși doresc să găsească, pentru copiii lor, filme bune care au ca subiect mediul înconjurător. Pentru a veni în ajutorul acestora, site-ul Mother Nature Network a realizat un top al filmelor eco pentru copii, cu un mesaj solid referitor la mediu, scrie Green Report.ro. Acestea au ca mesaj dorința de a-i învața pe copii lecții importante despre respectarea Mamei Naturi, și o fac într-un format accesibil și amuzant.

Află care sunt cele cinci filme eco pentru copii:

“WALL-E”
WALL-E este un film SF care prezinta planeta Pamant acoperita cu gunoi, ajunsa in stadiul de a nu mai putea fi locuita din cauza obiceiurilor distructive ale omului. Nu mai exista nicio forma de viata, cu exceptia robotelului WALL-E... Insa pe parcursul calatoriei sale in spatiu, WALL-E descopera ca omenirea s-a schimbat.

“Happy Feet”
"Happy Feet" este un film de animatie despre pinguinii care danseaza din Antarctica. A fost un succes rasunator in 2006, si va mai aparea o parte in noiembrie anul acesta. Cantecele cu “lipici” si secventele de balet de sub apa ajuta la indulcirea lectiilor dure referitoare la felul in care pescuitul comercial a pus in pericol speciile care traiesc in Antarctica.

'Fern Gully: The Last Rainforest'
Povestile animate "FernGully" ii invata pe spectatori despre conservarea speciilor si despre pericolul reprezentat de poluare sau mancarea tip fast-food.

“Bambi”
"Bambi" este un film clasic inspirat de o generatie de conservatori. Parintii trebuie sa stie insa ca daca au copii foarte mici ar putea sa planga la acest film, moartea mamei lui Bambi fiind una destul de traumatizanta.

“Over the Hedge”
Filmul de animatie ii va face pe copii sa rada cu gura pana la urechi. El spune povestea unui grup de prieteni din padure, condusi de un raton catre un grup de case din suburbii, care le ameninta viata din salbaticie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu