Vezi rezultatele din optimile de finală la turneul masculin de la Cincinnati

Embed:

În comparaţie cu tenisul feminin de la Cincinnati, favoriţii turneului la masculin nu au produs mari suprize în optimi, în schimb sferturile se anunţă a fi foarte interesante. Numărul unu mondial, Djokovic va juca cu Gael Monfils, Roger Federer cu Tomas Berdych, Gilles Simon cu Andy Murray, iar fostul lider ATP, Rafael Nadal cu americanu Mardy Fish.

Turneul masculin de la Cincinnati şi-a încheiat meciurile din optimi. Iată care sunt rezultatele:

Liderul în clasamentul masculin, Novak Djokovic a trecut fără mari probleme de numărul 29 mondial, cehul Radek Stepanek, scor 6-3, 6-3. În sferturi sârbul îl va întâlni pe francezul Gael Monfils, care a trecut uşor de neamţul Philipp Kohlschreiber 6-2, 6-2.

Şi Roger Federer s-a calificat în sferturi la Cincinnati. Elveţianul l-a învins pe James Blake, 6-4, 6-1 şi va juca cu cehul Tomas Berdych pentru un loc în semifinale.

Într-un alt meci, probabil cel mai interesant din această fază a mastersului de la Ohio, Gilles Simon a arătat un joc foarte bun în optimi, eliminându-l pe David Ferer, un tenismen mult mai bine clasat în raitingul mondial, scor 6-4, 6-7, 6-4. Lupta dintre cei doi a durat nu mai puţin de 3 ore, iar în cele din urmă Simon s-a calificat în sferturi unde va juca cu Andy Murray.

În optimi, Rafael Nadal a jucat cu compatriotul său Fernando Verdasco, pe care l-a învins cu greu, scor 7-6, 6-7, 7-6. Nadal va trebui să treacă de Mardy Fish, pentru a ajunge în semifinale.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu