VEZI momentul în care Albert de Monaco şi Charlene Wittstock au spus "da" şi ce invitaţi de seamă au avut

Embed:

Prinţul Albert şi Prinţesa Charlene de Monaco s-au cununat sâmbătă, la Monte Carlo, în faţa a mii de invitaţi din întreaga lume, printre care şefi de stat, capete încoronate, vedete de televiziune sau sportivi renumiţi. Evenimentul a emoţionat-o până la lacrimi pe mireasă, care a strălucit într-o rochie Armani împodobită cu 40.000 de cristale Swarovski.

Prinţesa Charlene şi Prinţul Albert al II-lea şi-au promis iubire veşnică, în cadrul unei ceremonii grandioase, desfăşurată în Palatul Princiar, în prezenţa a 4.300 de invitaţi.

Frumoasa Charlene Wittstock şi-a făcut apariţia în rochia creată de celebrul designer Armani, total diferită de ţinuta purtată de Catherine Midleton în ziua nunţii cu prinţul William, în aprilie 2011.

"Comparând cu rochia Kate Midleton care era împachetată strânsă îchisă, iarăşi ca regulă englezească aici au fugit puţin de regula regală au deschis umerii, au deschis mâinile. Cred că ar putea să fie puţin mai bogată în sensul decorării rochiei", spune fashion designer-ul Eugen Reabenkii. 

Nu doar stilul rochiilor de mireasă a făcut diferenţa.

Palatul regal din Monaco a fost plin de lume bună. Prinţi şi prinţese, regi şi regine, actori şi designeri renumiţi, cu toţii au venit să fie martori la ceremonia prin care Prinţul Albert al II-lea a promis în faţa lui Dumnezeu să-şi respecte şi să-şi iubească soţia până la adânci bătrâneţe.

La eveniment, România a fost reprezentată de principele Radu, însoţit de Principesa Margareta, de Ilie Năstase, fost jucător profesionist de tenis de câmp de talie mondială, şi de Nadia Comaneci, prima gimnastă din lume care a primit nota zece la un concurs olimpic.

Printre invitaţi au fost designeri cu renume ca Georgio Armani sau Karl Lagerfeld. O prezenţă deosebită a fost şi fotomodelul Naomi Campbell, fostă iubită a prinţului Albert al II-lea. Au onorat cu prezenţa lor şi mai mulţi monarhi, printre care regele şi regina Belgiei, de asemenea cuplul regal al Suediei.

Un oaspete de onoare a fost şi preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, care a păşit singur pe covorul roşu, pentru că soţia lui, Carla Bruni, este însărcinată şi nu a putut veni.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu