VEZI meniul nunţii prinţului Albert de Monaco

Embed:

Cele mai alese bucate pentru o nuntă regală. Deşi este ţinut în secret, meniul pentru nunta prinţului Albert de Monaco va fi cu siguranţă de tip mediteranean şi va include legume cultivate în grădina princiară.

După cum a dezvăluit bucătarul-şef, Alain Ducasse, meniul nu va fi unul clasic. Acesta va include bucate preparate din peşte din bazinele acvatice din zonă, creveţi din Italia şi, mai ales, legume din grădina princiară. Alături de Ducasse, la pregătiri munceşte maestrul Franck Cerutti. 

Dineul va avea loc pe terasele Cazinoului, în faţa Mediteranei. 60 de maeştri bucătari şi patisieri contribuie la alcătuirea meniului, iar de veselă vor avea grijă alţi 350 de angajaţi.

Prinţul şi logodnica sa au gustat deja din felurile de mâncare. Viitoarei prinţese îi plac foarte mult alimentele simple şi sănătoase, de aceea, invitaţii nunţii regale se vor delecta cu produse sută la sută naturale. Mirii vor tăia un tort imens, din frişcă, desert care va fi ornat cu o replică a florii naţionale a Africii de Sud, ţara de origine a miresei, Proteea regală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu