Vezi cum se îndrăgosteşte un bărbat în funcţie de zodie

Oricât de palpitant ar fi suspansul de la începutul unei relaţii, uneori ai vrea să primeşti măcar câteva indicii despre ce anume l-ar face pe alesul tău să se îndrăgostească de tine. Dacă deja te-ai îndrăgostit şi nu vrei să te arunci cu capul înainte şi să fii rănită, ţine cont de ce spune semnul lui zodiacal despre el, scrie unica.ro.

Află cât de repede se îndrăgosteşte şi ce anume îi declanşează acest sentiment în funcţie de zodie.

Berbec: este mereu în căutarea sufletului pereche şi crede în el, indiferent câte dezamăgiri suferă în dragoste. Se va îndrăgosti de tine dacă îi arăţi că ai curaj să te avânţi cu totul în relaţia cu el şi îţi păstrezi mereu optimismul. Are nevoie de persoana care să nu analizeze prea mult lucrurile şi care să vadă farmecul lucrurilor mici.

Taur:
se îndrăgosteşte până peste cap dacă vede la tine câteva calităţi importante pentru el. În oraş arată-i că eşti o femeie manierată. Îmbracă ţinute cât mai feminine, nu neapărat elegante, dar încălţămintea cu toc face minuni. În intimitate poartă-i de grijă: aranjează-i nodul de la cravată, fă-i un masaj şi găteşte-i ceva bun.

Gemeni: acest bărbat poate fi îndrăgostit de mai multe persoane în acelaşi timp, pentru că una îi oferă ceva şi alta altceva. Poate că doar o dată în viaţă va găsi o femeie care să întrunească toate calităţile pe care el şi le doreşte. Care ar fi acestea? Să aibă prezenţă de spirit, să converseze uşor, să aibă imaginaţie şi să fie o tipă activă.

Rac: este guvernat de emoţii în orice tip de relaţie ar fi implicat. Când vorbim de cele amoroase, sentimentele apar de multe ori neinvitate. Racul nu se poate lupta cu ceea ce simte şi este adesea mistuit de o iubire intensă. Se îndrăgosteşte de femeile care nu se feresc să îşi arate feminitatea prin felul de a fi şi care pun familia pe primul plan.

Leu: se îndrăgosteşte foarte repede atunci când îi arăţi latura ta romantică. O cină la lumina lumânărilor, muzică în surdină şi complimente. Doar de atât are nevoie Leul pentru a simţi fluturi în stomac. Se poate îndrăgosti chiar de la prima întâlnire.

Fecioară: acest nativ nu se îndrăgosteşte niciodată brusc, la prima vedere. Este foarte precaut când vine vorba de sentimentele sale. Ca să se îndrăgostească, este vital să-i inspiri încredere, să-i vorbeşti cât mai deschis, astfel încât să se convingă că eşti mereu sinceră. Abia după aceea îşi poate pune inima pe tavă.

Balanţă: este romantic, dar nu-şi pierde raţiunea când întâlneşte o femeie. Se îndrăgosteşte relativ uşor şi atunci uită şi de serviciu şi de prieteni. Trăieşte cu toată fiinţa povestea de dragoste respectivă. Se îndrăgosteşte în special de femeile care sunt pasionate de artă şi inspiră o anumită candoare şi profunzime în gândire.

Scorpion:
se îndrăgosteşte repede, dar îşi camuflează sentimentele şi faţă de el un timp, pentru că nu vrea să fie rănit. Cu greu poţi ghici ce simte pentru tine, căci îi place să se învăluiască în mister. Se îndrăgosteşte iremediabil, dacă eşti naturală, gingaşă, feminină şi îl ţii pe jar cu o atitudine când tandră, când distantă.

Săgetător: este aventurierul zodiacului, aşa că se înconjoară de persoane care pot ţine pasul cu el. Se îndrăgosteşte fulgerător, dar îi poate trece destul de repede, dacă persoana de lângă el devine previzibilă. O femeie care îl impresionează este cea care ştie să-l tachineze şi să-i dea emoţii, fie pozitive, sau negative.

Capricorn: nu se lasă pradă sentimentelor decât după mult timp de analiză. Reuşeşti să-i trezeşti însă starea de îndrăgostire, dacă îi arăţi că eşti o femeie puternică, gata să-i ofere tot spaţiul de care are nevoie, şi independentă în plan financiar. Dacă nu-l laşi să plătească, îi câştigi inima.

Vărsător: alături de Capricorn, acest semn zodiacal se îndrăgosteşte greu, pentru că acţionează de fiecare dată foarte raţional, ţinând astfel sub control orice sentiment. Îi topeşti inima dacă îi arăţi că eşti o femeie inteligentă, care are ceva unic în felul ei de a fi.

Peşti: se îndrăgosteşte de cea care reuşeşte să semene cel mai mult cu idealul pe care şi l-a trasat de dinainte în minte. Dacă îţi acordă atenţie, înseamnă că vede ceva deosebit în tine. Ca să se îndrăgostească de-a binelea trebuie să simtă o compatibilitate magică între voi. Face mereu ce-i dictează intuiţia!

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu