Vezi cum ar putea arăta noua generaţie Skoda Superb (FOTO)

Skoda continuă să țină în taină aspectul viitoarei sale nave-amiral, promițând că va organiza premiera în luna februarie 2015. Mulți însă nu vor să aștepte nici până atunci, ca dovadă fiind câteva randări făcute de publicația AutoExpress și modificările digitale făcute de un grafician pe baza pozelor cu modelul camuflat, scrie autostrada.md.

Skoda_Superb_III_2015_nova_ilustrace_lepsi_02_800_600

În aceste imagini putem vedea nu doar un model la scară mai mare a compactei Skoda Octavia, ci un vehicul elegant, cu proporții armonioase și cu elemente împrumutate atât de la conceptul VisionC prezentat în martie la Geneva, cât și de la actuala generație Skoda Superb. De la cea din urmă va prelua în special grila radiatorului modificată puțin, precum și blocurile optice spate care devin mai ascuțite și mai potrivite pentru noul aspect pătrățos.

Skoda_Superb_III_2015_nova_ilustrace_lepsi_04_

Modelul ceh va fi nu doar mai elegant, ci și mai sportiv – designerii au înclinat puțin montanții A și C și au reușit nu doar să îmbunătățească coeficientul aerodinamic al automobilului, ci și senzația vizuală precum că automobilul se află în mișcare chiar și când este static.

Skoda_Superb_III_2015_nova_ilustrace_lepsi_02_

De la sora mai mică, Skoda Octavia, noua Skoda Superb va primi platforma MQB în versiunea destinată VW-ului Passat B8, un șir de propulsoare cu patru cilindri și silueta laterală, cu linii ascuțite și cu simplitatea promovată de întreg concernul Volkswagen Group.

Detalii mai concrete și poze reale cu automobilul vor apărea chiar mai devreme decât în februarie 2015, astfel că vă sfătuim să rămâneți aproape de AutoStrada.md pentru a fi mereu la curent cu cele mai actuale știri din lumea auto. Anul 2015 promite să fie unul foarte bogat în premiere auto importante în plan mondial!

Skoda_Superb_III_2015_nova_ilustrace_lepsi_03

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu