Vezi costul unui sejur pe litoralul Mării Negre

Embed:

Turcia se află în fruntea ţărilor cu litoral la Marea Neagră din punct de vedere al tarifelor afişate de hotelieri în perioada 1-15 august, se arată într-un studiu publicat de site-ul gândul.info. Au fost luate în considerare doar ofertele pentru hotelurile de 4 stele, care includ în preţ micul dejun. Cele mai scumpe destinaţii sunt Ucraina şi Rusia.

Un sejur de şapte zile, cu mic dejun inclus, în prima jumătate a lunii august, într-un hotel turcesc de patru stele, costă între 500 şi 600 de euro. În preţ sunt incluse şi alte facilităţi, precum saună, sală de fitness, sală de jocuri, masaj, teren de tenis, piscină, internet şi parcare. Pentru aproximativ aceleaşi condiţii, în Georgia se plătesc cel mult 650 de euro.

Litoralul românesc se află pe locul trei în top, cu până la 700 de euro pentru o săptămână. În schimb, hotelierii români oferă mai puţine servicii suplimentare. România este urmată de Bulgaria, cu tarife de până la 900 de euro. Cele mai scumpe destinaţii pe malul Mării Negre sunt Ucraina şi Rusia. În Ucraina, un sejur de şapte zile într-un hotel de patru stele de pe litoral atinge preţul de o mie de euro, iar în Rusia chiar depăşeşte suma de 1.500 de euro.

La realizarea clasamentului, au fost luate în considerare doar ofertele care includ în preţ micul dejun. În calcule nu a fost inclus costul transportului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu