Vezi cine va juca la la deschiderea noului stadion al echipei Universitatea Cluj

Embed:

Internaţionalii moldoveni Igor Armaş şi Stanislav Namaşco şi antrenorul Emil Caras vor inaugura stadionul de cinci stele al echipei române Universitatea Cluj, care a costat peste 35 de milioane de euro. Cluj Arena este aproape gata, iar Kuban Krasnodar este adversarul cu care Universitatea Cluj va juca pe 11 octombrie primul meci pe noul stadion.

Echipa moldovenilor Igor Armaş, Stanislav Namaşco şi Emil Caras, Kuban Krasnodar, va juca la deschiderea noului stadion al echipei Universitatea Cluj, care va fi gata în septembrie. Universitatea Cluj va juca un meci amical cu Kuban pe 11 octombrie, la o săptămână după ce noul stadion va fi inaugurat cu un concert.

Cluj Arena a costat 35 de milioane de euro şi va avea o capacitate de 30.001 locuri, 5.000 de scaune fiind deja montate. 360 de reflectoare cuprinde instalaţia de nocturnă de pe Cluj Arena, 300 fiind deja instalate.

Stadionul de 5 stele va fi deschis pentru vizitatori pe 1 octombrie, iar pe 8 şi 9 octombrie va fi inaugurat printr-o serie de concerte spectaculoase. Evenimentul se va întinde pe durata a două zile. În concertul de deschidere va evolua renumita formaţie Scorpions, sâmbătă, 8 octombrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu