VEZI cine s-a calificat în ultimul act al competiţiei de tenis de la Acapulco

Embed:

Finală spaniolă în Mexic! În ultimul act al competiţiei de tenis de la Acapulco s-au calificat ibericii Nicolas Almagro şi David Ferrer. În semifinale Almagro l-a învins pe Thomas Bellucci, iar Ferrer a trecut de ucrainenul Alexandr Dolgopolov.

Spaniolul Nicolas Almagro, numărul 13 în ierarhia mondială s-a calificat în finala turneului de tenis de la Acapulco şi a ajuns la a 13-a victorie consecutivă. Almagro a trecut în semifinală de brazilianul Thomaz Bellucci. Primul set a fost fost echilibrat, iar învingătorul s-a decis la tie-break unde Almagro a avut nervii mai tari şi s-a impus cu 7-4. În setul secund spaniolul a reuşit un break încă din primele trei game-uri şi în cele din urmă a câştigat cu 6-4.

În finală, spaniolul va da peste conaţionalul său, David Ferrer, care l-a eliminat în penultima fază a competiţiei pe Alexandr Dolgopolov, din Ucraina. Ferrer, numărul şase în clasamentul ATP a avut nevoie de trei seturi pentru a se califica în finală. În primul set Dolgopolog s-a împus cu 7-5, însă Ferrer a avut o revenire fantastică şi a câştigat următoarele două seturi la 1. Scor final 5-7, 6-1, 6-1.

Dacă îşi va adjudeca finala turneului din Mexic, Nicolas Almagro va deveni primul jucător care câştigă cel puţin trei din cele patru turnee Latino-Americane de pe zgură, într-un singur an. Almagro a mai ieşit invingător la Buenos Aires şi Costa do Sauipe.

Lasă un comentariu