VEZI cine s-a calificat în turul doi la masculin, la ultimul turneu de Mare Şlem

Embed:

Ultimul turneu de Mare Şlem al anului, US Open, a debutat fără surprize în prima zi la masculin. Roger Federer, Gael Monfils, Marin Cilic şi Mardy Fish s-a calificat în turul doi, după ce şi-au învins adversarii în minim de seturi. Federer l-a egalat, astfel, pe americanul Andre Agassi la numărul de victorii obţinute în turneele de Mare Slem, ambii având câte 224.

Fostul număr unu mondial în tenisul masculin, Roger Federer, a debutat cu dreptul la ultimul turneu de Mare Şlem al anului. Federer l-a învins în runda întâi de la US Open pe columbianul Santiago Giraldo. Federer a avut emoţii din cauza serviciului în primul set, însă în cele din urmă, s-a impus cu 6-4. Actul secund elveţianul l-a câştigat cu 6-3, iar cel de-al treilea set a fost şi ultimul pentru Giraldo, numărul 54 mondial pierzând cu 2-6.

Francezul Gael Monfils s-a calificat şi el în runda a doua, după ce a trecut de bulgarul Grigor Dimitrov. Meciul s-a încheiat în trei seturi. Dimitrov a reuşit să ajungă până la tie-break doar în primul set pe care l-a pierdut la 4, iar în celelalte două, Monfils s-a impus cu 6-3, 6-4.

În runda a doua va juca şi Marin Cilic. Croatul l-a eliminat pe americanul Ryan Harrison la fel în trei seturi. A fost 6-2, 7-5, 7-6 pentru Cilic la final.

Într-un alt meci, Mardy Fish nu a avut emoţii în faţa lui Tobias Kamke din Germania. Americanul a pierdut doar cinci game-uri în tot jocul, scor final Fish - Kamke 6-2, 6-2, 6-1.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu