Vezi cine este campioana Moldovei la handbal feminin

Embed:

Echipa de handbal feminin a Şcolii Sportive Specializate de Handbal din Tiraspol a cucerit titlul de campioană a Moldovei pentru al treilea an consecutiv. HC Tarpan a devenit vice-campioană, iar Pro Escalada şi ULIM-Limps se vor lupta pentru locul 3 într-o serie de meciuri până la 2 victorii.

În cadrul ceremoniei de premiere, care a avut loc în Capitală, campioanele au primit cupa, medaliile, diplomele şi câte 400 de lei din partea Ministerului Tineretului şi Sportului. Handbalistele de la HC Tarpan, care au cucerit în premieră titlul de vice-campioane, au fost premiate la fel, dar nu au primit recompensă financiară.

Antrenorul echipei din Tiraspol, Stepan Coev, susţine că elevele sale nu au avut nici în acest an adversari pe măsură, care să le pună probleme la cucerirea titlului.

Jucătoarele echipei HC Tarpan promit însă să aducă în sezonul viitor titlul în Chişinău. "Este un pas foarte mare înainte, deoarece noi anul trecut am fost pe penultimul loc şi este un pas enorm şi pentru viitor, ne străduim la anul deja să luăm primul loc", a declarat portarul echipei, Vera Furculiţă.

Deţinătoarea locului 3 nu s-a decis după campionatul regulat. Pro Escalada şi ULIM-Limps, care au ambele câte 8 puncte, se vor lupta pentru medaliile de bronz într-o serie de meciuri până la 2 victorii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu