Vezi cele mai jenante momente de la Cannes

Embed:

Momente jenante la Festivalul de Film de la Cannes. În timpul unei prezentări de modă, organizate în scopuri caritabile de către Naomi Cambell, mai multe modele s-au dezechilibrat, iar unele chiar au căzut pe podium. Iar actriţa Michelle Rodriguez a fost surprinsă în stare de ebrietate şi fără slip, în timpul unei petreceri. Din acest motiv, a ajuns pe prima pagină a tabloidelor internaţionale.

Michelle Rodriguez, actriţa din "Avatar", a suferit, zilele acestea, un "accident vestimentar", în timp ce urca pe stâncile de lângă staţiunea Eden Roc, după o baie matinală. A rămas fără slip atunci când a ieşit din apă.

În timp ce actorii încearcă să aducă în atenţia publicului şi a juriului filmele, top-modelul Naomi Campbell a folosit festivalul pentru a strânge fonduri pentru victimele cutremurului din Japonia. Ea a organizat o prezentare de modă, în cadrul căreia, câteva modele au defilat mai mult în genunchi.

Momentele jenante au fost însă depăşite cu zâmbete şi bună dispoziţie. În acest an, Festivalul de Film de la Cannes se desfăşoară în perioada 11 - 22 mai.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu