VEZI ce trebuie să faci pentru a-ţi păstra BRONZUL până la toamnă

Embed:

Ce să faci dacă te-ai întors din vacanţă şi vrei să-şi păstrezi bronzul superb care stârneşte invidia prietenelor? Există câteva trucuri care te vor ajuta să-ţi păstrezi nuanţa arămie a pielii pentru o perioadă mai lungă de timp, scrie eva.ro.

Hidratare pentru o piele frumoasă! Este regula Nr. 1 în îngrijirea pielii. Folosirea unei loţiuni calmante sau a unui lapte de corp puternic hidratant, imediat după plajă dar şi după concediu, va amâna exfolierea pielii şi astfel te va ajuta să te bucuri de un bronz frumos şi în continuare.

Fără băi fierbinţi! Încearcă să eviţi pe cât posibil băile lungi şi fierbinţi dacă ţii la bronzul tău. Optează pentru duşurile călduţe şi scurte. Nu uita! Apa fierbinte grăbeşte exfolierea pielii şi astfel şi dispariţia bronzului.

Renunţă la epilatul cu ceară pentru o vreme! Pe lângă îndepărtarea firelor de păr, ceara îndepărtează şi stratul superficial de piele. Dacă nu vrei să apelezi la ajutorul lamei de ras, poţi folosi cu succes aparatul de epilat electric sau crema de epilat.


Mănâncă pentru un bronz frumos!
Culorile predominante din farfuria ta trebuie să fie galben, portocaliu, roşu şi verde. Acestea sunt culorile fructelor şi legumelor care conţin beta-caroten. Îl găseşti în morcovi, piersici, caise, roşii, pepene galben, capşuni, salată, spanac, ardei gras. Uleiul de măsline este ideal atăt în farfurie, cât şi aplicat direct pe piele, situaţie în care oferă pielii o tentă aurie, de mare efect.

Trişează! Nu sunt mulţi cei care pot face diferenţa dintre un bronz natural şi unul artificial. Dacă observi că brozul şi-a pierdut din strălucire, nu ezita şi foloseşte un autobronzant. Loţiunile autobronzante pot fi soluţia perfectă pentru păstrarea bronzului.

Profită de soare! Chiar dacă nu mai este la fel de puternic ca în vacanţă şi soarele de toamnă te va bronza. Urmează măsurile de protecţie pe care le-ai adoptat în zilele toride şi fă băi de soare de fiecare dată când vremea îţi permite.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu