Vezi ce le-au urat politicienii băieţilor din trupa "Gândul Mâţei"

Embed:

Sute de împătimiţi ai rock-ului autohton au participat, noaptea trecută, la un concert aniversar al trupei "Gândul Mâţei". Cu ocazia împlinirii a 15 ani de activitate, băieţii au dat o petrecere la Teatrul "Ginta Latină" din Capitală. Pe lângă prieteni, cu daruri alese au venit şi unii politicieni.

Pentru frumoasa lor activitate, băieţii au primit din partea trupelor Snails şi Ioj, dar şi a interpretei Geta Burlacu, felicitări şi mulţumiri.

Fani ai muzicii rock s-au dovedit a fi politicieni şi oameni de afaceri. Unii au venit şi cu cadouri măreţe.

"Eu ştiu că vreţi să realizaţi un prim video clip. Şi eu doresc acest lucru. O să mă ocup eu", le-a promis premierul Vlad Filat.

Şi preşedintele Comisiei Electorale Centrale, Iurie Ciocan, susţine că este un fan al trupei şi că este rocker în suflet.

Guvernator BNM, Dorin Drăguţanu, le-a urat membrilor trupei multă baftă şi să rămână tineri şi rebeli.

Iar omul de afaceri Călin Vieru, ex-deputat PLDM, a declarat că "Gândul Mâţei" sunt un fel de Rolling Stones pentru Moldova.

Băieţii au dezvăluit şi câteva surprize. Aceştia au anunţat că în luna iunie vor înregista un album nou, iar în toamnă vor face şi o lansare.

Trupa "Gândul Mâţei" s-a lansat pe 18 mai 1996. În scurt timp, formaţia a devenit cunoscută şi solicitată pentru a susţine concerte atât în ţară, cât şi peste hotare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu