Vezi ce alte 7 lucruri au marcat Campionatul Mondial din Africa de Sud

Embed:

Nu doar Iniesta, Villa şi Casillas au fost vedetele Campionatului Mondial. Au mai fost 7 lucruri care au marcat turneul final din Africa de Sud!

Caracatiţa Paul – a ghicit toate predicţiile de la Mondial. Dacă ai fi pariat zece euro pe predicţiile caracatiţei din Germania, ai fi câştigat peste 5.500 până la finală! Pe Google a ajuns la cinci milioane de căutări, aproape dublu faţă de Casillas.

Vuvuzela – cel mai gălăgios instrument. Costă 0,24 de euro în China şi a ajuns până la 15 euro în Africa de Sud. A înnebunit telespectatorii, dar a şi creat o atmosferă unică. Pe Youtube există buton de "vuvu-sunet" la toate clipurile!

Jabulani – Mingea care i-a disperat pe portari a devenit şi ea folclor. A fost testată şi de NASA, iar FIFA va investiga plângerile la adresa ei.

Mesut Ozil – a fost unul dintre oamenii de bază din naţionala lui Low şi are o cotă de piaţă care a crescut peste noapte spectaculos. Barcelona, Inter şi Real Madrid se bat pentru jucătorul lui Werder Bremen.

Jong Tae Se – Rooney al poporului nord-coreean, omul care a oferit una dintre cele mai tari imagini ale mondialului când a plâns la intonarea imnului în meciul cu Brazilia.

Larissa Riquelme – Top modelul din Paraguay a promis că se dezbracă dacă ţara sa natală elimină Spania. A făcut-o, deşi ţara sa a pierdut. Apoi i-a plăcut şi a promis al doilea show, dacă Spania învinge în finală.

Sara Carbonero – Iubita lui Iker Casillas este acum la fel de celebră ca el, chiar dacă este ziaristă. A stat la toate meciurile în spatele porţii lui, ba i-a mai luat şi interviuri după.

Lasă un comentariu