Vezi ce a spus Osama bin Laden în ultimul său mesaj

Embed:

Nu va fi securitate în Statele Unite, fără securitate în Palestina. Acesta este ultimul mesaj audio lăsat de Osama bin Laden, înainte să fie ucis de comandoul american. Avertizarea a fost adresată preşedintelui american, Barack Obama.

Ultima înregistrare audio făcută de liderul Al-Qaida a fost publicată pe un site islamist şi are o durată de un minut şi două secunde. În mesajul său, Osama bin Laden avertizează: "America nu va putea visa la securitate, până când nu vom trăi această securitate în Palestina. Cu voinţa lui Allah, atacurile noastre împotriva voastră vor continua cât timp va continua sprijinul vostru pentru israelieni".

Mesajul teroristului numărul 1 urma să fie transmis Statelor Unite prin intermediul nigerianului Umar Faruk Abdulmutallab. Este vorba despre autorul atentatului eşuat de la 25 decembrie 2009 asupra unui avion de linie american.

"Dacă mesajele care v-au fost adresate erau posibile prin intermediul cuvintelor, nu am fi recurs la avioane pentru a vi le adresa", a precizat Osama bin Laden.

Totodată, una din soacrele teroristului a decedat, după ce a aflat că Osama a fost împuşcat. Se pare că bătrâna în vârstă de 70 de ani a suferit un atac cerebral. Femeia a părăsit Afganistanul cu câteva zile înainte de atentatele din 11 septembrie şi a locuit, până în prezent, în Siria.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu