Vezi câteva idei pentru a face Ziua Sfântului Valentin o sărbătoare de neuitat

Embed:

Pentru că au rămas zile numărate până la Sfântul Valentin, vă propunem un scenariu despre cum să o transformaţi într-o sărbătoare de neuitat pentru persoana iubită.

1. Un mic dejun romantic de Ziua Sfântului Valentin se pregăteşte foarte simplu. Imaginaţia şi dorinţa sunt ingredientele de bază.

Nişte mere obişnuite de culoare verde şi roşie vor adăuga puţină picanterie.

Zmeura şi ciocolata albă - eleganţă. Singura problema ar fi să găsiţi zmeură de vânzare.

Să trecem la prepararea micului dejun. Decupaţi o inimă în felia de pâine, spargeţi un ou înăuntru şi prăjiţi-o pe tigaie.

Iată ceva mai complicat, dar totodată mai original. Aţi gustat vreodată ouă fierte în formă de inimă?

Acestea pot decora mâncarea sau pot servi pentru vreo creaţie culinară mai sofisticată.
Inimioarele din cartofi copţi pot fi o garnitură minunată pentru mai multe feluri de mâncare.
O altă opţiune sunt rulourile de sushi în formă de inimă.

De fapt, nu este obligatoriu să gătiţi ceva specific. Este suficient să pregătiţi micul dejun în modul cuvenit.

2. În sfârşit, durerea şi umilinţa deţinătoarelor de unghii lungi, posesoare de telefoane cu ecran senzitiv, se vor termina. Şi asta pentru că au fost inventate unghiile-stylus! Nano Nails, un dispozitiv prezentat la CES 2013, permite transformarea unghiilor obişnuite în stylus funcţional pentru touchscreen.

Accesoriul în sine este un modul miniatural care se ataşează de suprafaţa unghiilor. Micul dispozitiv nu produce disconfort, rămâne neobservat de alţii şi deloc nu stânjeneşte mişcările. Nano Nails pot fi ataşate fie peste întreaga unghie, fie doar peste vârfuri şi se vor vinde în seturi de patru sau şase, la preţul de aproximativ 10 dolari.

Accesoriul poate fi ataşat de oricare din cele 10 degete de la mâini, dacă nu cumva aveţi mai multe sau aţi decis să vă "împrieteniţi" şi picioarele cu ecranul tactil. Oare nu este un cadou original?

3. Înainte gunoiul era doar gunoi şi nimic mai mult. Era depozitat la vreo gunoişte, după care era dat uitării. În societatea de astăzi, obsedată de ecologie, gunoiul a ajuns să fie transformat aproape în orice. De exemplu, într-un iaht. Anume aşa a procedat compania britanică Lone Twin, care şi-a numit creaţia Boat Project.

Planul de realizare a acestei idei a fost anunţat de britanici încă la începutul anului 2011. Oricine dorea, le putea trimite tot felul de obiecte netrebuincioase, dar cu o singură condiţie, să fie din lemn. Rezultatul final a fost un iaht de 9 metri, făcut din chitare acustice, puzzle-uri pentru copii, rachete de tenis şi badminton, umeraşe, cleştişoare şi piese de mobilier.

Ambarcaţiunea creată din toate aceste obiecte nu este deloc o piesă decorativă, ci una cât se poate de potrivită pentru o plimbări pe apă.

4. Nimeni nu ştie cu siguranţă ce fel de creaturi sunt sirenele, bune sau rele. Dar este un lucru cunoscut că orice bărbat adevărat riscă să-şi piardă capul atunci când întâlneşte o astfel de fiinţă fabuloasă. Acelaşi pericol îi paşte şi pe cei care vor vedea sirenele din parcul de distracţii Weeki Wachee Springs, din statul american Florida.

Acest parc există de peste 60 de ani. Atracţia sa principală sunt nişte înotătoare graţioase, care nu numai că reuşesc să înoate sub apă fără mască, dar mai joacă şi într-un fel de mini-spectacole costumate.

Parcul a fost construit în 1947, de către un fost militar, Newton Perry, care a elaborat o tehnică speciala de scufundări. Actriţele iau din când în când câte o gură de aer, ce le este livrat cu ajutorul unui furtun special, pentru a stabiliza presiunea asupra urechilor şi sinusurilor. Momentul culminant al spectacolului este masa luată de fete, care, aflându-se sub apă, reuşesc să bea şi să mănânce, sub privirile fascinate ale spectatorilor lipiţi de peretele transparent al bazinului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu