VEZI cât trebuie să achiţi pentru muzicanţi, dansatori şi animatori la NUNTĂ

Embed:

Muzicanţii, dansatorii şi animatorii profită din plin de sezonul nunţilor, pentru a mai câştiga un ban. Iar mirii, care îşi doresc o nuntă de vis, nu stau să se zgârcească şi sunt gata să plătească mii de euro pentru o zi de sărbătoare. Nunta fără muzică - e ca mirele fără mireasă.

"Îi respect pe cei care iubesc muzica populară. Minimul ce poate fi la o nuntă sunt clape, vioară, acordeon, un ţambal şi vocalişti. Preţul pentru aceste servicii variază de la o mie, până de la 1700", spune animatoarea de nunţi, Natalia Matcovschi.

Animatorul este plătit cu cel puţin 300 de euro. La fel, şi o vedetă de muzică, invitată special. Şi dansatorii le urşurează buzunarele mirilor.

"Programul artistic este compus din mai multe dansuri - moldoveneşti, ţigăneşti, ruseşti, la solicitare clientului. Preţul poate fi de la 25 de euro de persoană şi până la 100 de euro, poate chiar şi 200 în funcţie de prorgam", a explicat Roman, care este dansator.

Tinerii spun că preţurile sunt mari, dar nu se zgârcesc. "Ce e bun - costă. Sunt exagerate un pic preţurile, dar pentru a asemenea zi, cheltuielile astea puţin mai contează, important  e să fie vesel", a spus un mire.

Mireasa spune ănsă că "banii nu prea contează în asemenea situaţii. Evident, poti organiza o nuntă şi cu puţini bani şi să fii fericit. Important e să fii fericit, altceva nu contează".

Cheltuielile pentru nuntă nu se opresc aici. Mai este nevoie de bani pentru arenda şi amenajarea sălii, închirierea maşinilor, serviciile video şi foto. Toate acestea rotunjesc costurile unei nunţi, în medie până la 15 mii de euro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu